"A drop of ink make a million think."

DRUKWERK

Ondanks de populariteit van informatie online blijft drukwerk onverminderd populair. Nog steeds worden brochures, folders en menukaarten in grote aantallen gedrukt. Het tempo waarmee informatie online verwerkt wordt door mensen is hoog en de informatie wordt snel vergeten. Weliswaar kunnen we social media berichten, blog artikelen en webpagina’s opslaan, maar deze verdwijnen al gauw tussen de opgeslagen massa. 

Mauhaus kiest de best passende drukoplossing voor jouw drukwerk. We doen het ontwerp, maken de bestanden geschikt voor afdrukken, selecteren het materiaal waarop gedrukt moet worden en leveren het drukwerk af op locatie. 

Menukaarten

Voor horecazaken is de fysieke menukaart nog steeds de regel. Toch stappen veel ondernemers over op een digitale menukaart. Dat biedt veel voordelen, maar ook hier geldt dat een fysiek exemplaar een luxere ervaring biedt.

Voor takeaway is een fysieke menukaart onmisbaar. Door het grote aantal afhaalrestaurants wordt opvallen steeds lastiger, zeker als je steeds afhankelijker wordt van thuisbezorg portalen zoals Thuisbezogd en UberEats.

Reclame drukwerk

Wil je je onderscheiden als bedrijf, dan kun je je aanbod aanpassen, je dienstverlening uitbreiden of andere prijzen hanteren. In alle gevallen moet je dat communiceren. Dat kan digitaal, maar ook fysiek binnen en buiten de deuren.

Huisstijl

Als bedrijf heb je een identiteit en dat wil je laten zien met de juiste look en feel die bij je past. Herkenbaarheid, functionaliteit en relevantie. Mauhaus verzorgd drukwerk zoals visitekaartjes, complimentcards, briefpapier en offertemappen.

BEZOEKADRES

Weegschaalstraat 3
5632CW Eindhoven, Nederland

POSTADRES

Postbus 4122
5604 EC Eindhoven, Nederland

CONTACT

T +31 (0)6 255 658 76
E info@mauhaus.nl
I www.mauhaus.nl

MAUHAUS | QLEAP

KvK: 65822110
BTW: NL001805826B86

IBAN: NL54 KNAB 0255 2631 63
BIC: KNABNL2H

 

SITEMAP

Drukwerk
Signage
Digitaal
Creatie

Cafetaria
Takeaway
Restaurant

Wie zijn wij?
中文资料
Contact