"Technology is useless, it only gives answers."

TECHNOLOGIE

De technologische ontwikkelingen zijn de afgelopen jaren enorm hard gegaan. In veel sectoren waaronder de horeca zijn ze heel nuttig. Ze geven antwoorden op vragen over personeelstekort, voorraadbeheer, marketing en logistiek. Voor veel horeca ondernemers is het heel lastig om de tendens om processen te automatiseren bij te benen.

Mauhaus adviseert in klare taal hoe technologie kan worden toegepast en welke technologiën een ‘nice to have’ of een ‘need to have’ zijn. De mix tussen traditionele toepassingen en technologie is voor iedere ondernemer anders afhankelijk van de aard van het bedrijf, de middelen en doelstelling.

Butlaroo

In de horeca is sinds Covid-19 enorm veel veranderd; het groeiend aantal horecabedrijven die online de markt betreden, digitaal betalingsverkeer en personeelstekorten zorgen voor een totaal ander landschap.

Daarmee is het aantal aanbieders van online ordering ook gegroeid en is het voor horecaondernemers lastig kiezen.

Mauhaus kiest voor butlaroo vanwege de betrouwbaarheid en stabiliteit. In tegenstelling tot aanbieders die marktgedreven zijn, is butlaroo ontstaan vanuit de techniek. Een echt softwarebedrijf.

Digital Signage

Het communiceren met de klant via signing in de horeca is een bewerkelijke en kostbare activiteit geworden. Door prijsschommelingen is aanpassen van menu’s op borden niet meer bij te houden. Digital signage is het antwoord op die dynamiek.

Mauhaus levert digitale schermen al dan niet met een content management systeem.

Websites

Tegenwoordig is een website een absolute must voor elke onderneming. De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om de functionaliteiten en doelstellingen die je hebt met je website. Daarom is het belangrijk om samen te kijken wat je op dit moment nodig hebt en waar je naar toe wilt zonder dat je investeert in zaken die nu nog niet relevant zijn voor je onderneming.  

Robotisering

De afgelopen jaren en de komende jaren in het bijzonder kenmerken zich door de technologische ontwikkelingen op digitaal gebied en in het verlengde de robotisering. Ook in de horeca wordt volop gebruik gemaakt van robots en het aantal horeca ondernemers dat een robot op de juiste manier weet in te zetten groeit dagelijks.

Mauhaus beveelt de robots van Orion Star aan vanwege 3 belangrijke kenmerken: stabiliteit, degelijkheid en veelzijdigheid in gebruik.

BEZOEKADRES

Weegschaalstraat 3
5632CW Eindhoven, Nederland

POSTADRES

Postbus 4122
5604 EC Eindhoven, Nederland

CONTACT

T +31 (0)6 255 658 76
E info@mauhaus.nl
I www.mauhaus.nl

MAUHAUS | QLEAP

KvK: 65822110
BTW: NL001805826B86

IBAN: NL54 KNAB 0255 2631 63
BIC: KNABNL2H

 

SITEMAP

Drukwerk
Signage
Digitaal
Creatie

Cafetaria
Takeaway
Restaurant

Wie zijn wij?
中文资料
Contact