Signage is de verzamelnaam voor alle fysieke media waarop jouw boodschap te zien is. Dat is de reclame op de gevel van je pand, de bewegwijzering op de parkeerplaats, de stickers op de ramen of de menukaart aan de muur.  

Mauhaus biedt tal van verschillende oplossingen zoals lichtbakken, doosletters, PVC schuimplatenen -letters en bewegwijzering voor elke toepassing. 

Graag komen we met je in gesprek voor het juiste advies en nemen het hele proces van ontwerp tot aan montage uit handen.

If you are waiting for a sign, this is it.

GEZIEN WORDEN MET VITRINEMEDIA.

Met 6500 LUX lichtopbrengst en een strak minimalistisch design is de LED poster houder van VitrineMedia een communicatiedrager die ook echt effectief is. In etalages bereik je zelfs tot 30% meer traffic dan met traditionele etalages. 

Mauhaus is officieel distributeur van het Franse VitrineMedia voor horeca en retail in Nederland.

VitrineMedia staat voor topkwaliteit en is wereldwijd marktleider op het gebied van ledverlichte posterhouders.

VitrineMedia is de pionier en wereldwijde marktleider in led verlichte displays. Ze zijn expert in displays speciaal gericht op raamcommunicatie. 

ENORME LICHTOPBRENGST

Licht is essentieel in ons dagelijks leven en vanuit ons natuurlijk gedrag worden we door licht aangetrokken. Dit principe is de basis van het succes van de LED verlichte displays van VitrineMedia. Zij garanderen de hoogste lichtintensiteit op de markt.

INNOVATIE

De mensen van VitrineMedia gaan elke dag op zoek naar nieuwe oplossingen om jouw zaak naar een hoger niveau te tillen. Niet alleen het uitgebreide verlicht gamma met geavanceerde technologie krijgt de aandacht, maar ook de minimalistische design bevestiging ervan.

Eenvoudige installatie, ergonomie, duurzaamheid en lichtintensiteit zijn dan ook belangrijke kernwoorden van VitrineMedia.

DUURZAME TECHNOLOGIE

In overeenstemming met de Europese en Internationale standaarden en wetgevingen, produceert VitrineMedia enkel gecertificeerde, betrouwbare en duurzame producten. Hun doelstelling is om LED verlichte displays aan te bieden die langer blijven schijnen met een lage energieconsumptie.

MAUHAUS EN VITRINEMEDIA

Mauhaus is officieel distributeur van het Franse VitrineMedia in de Nederlandse Horeca en Retail. Trainingen, overleg over de nieuwste ontwikkelingen en open communicatie vormen de basis van de samenwerking.

www.vitrinemedia.com

Ga voor meer inspiratie naar:

www.retail-display.nl

“If you don’t show it, it doesn’t exist”

DIGITAL SIGNAGE.

Overal treffen we digitale schermen of displays aan. In de auto, op speelgoed, etc. Digitale schermen sluiten heel goed aan op ons dagelijks leven en zijn voor jou een ideaal medium om te communiceren met je doelgroep.

Afhankelijk van je communicatiedoel is het altijd belangrijk dat de boodschap goed leesbaar is. Maak daarom gebruik van professionele displays. Buiten het gegeven dat professionele displays een veel betere leesbaarheid opleveren, ook in omgevingen met veel licht en met een hoge inkijkhoek, zijn er tal van andere redenen om te kiezen voor een professionele display in plaats van consumentenschermen.

Mauhaus biedt professionele displays aan van Samsung of de Light & Play van VitrineMedia.

Lease behoort tot de mogelijkheden.

CONTENT

Mauhaus voorziet displays van content: afbeeldingen, diashows, video en biedt daarnaast narrowcasting mogelijkheden met software die toegang geeft aan een complete set van tools voor het ontwikkelen van content.

VOORDELEN PROFESSIONELE SCHERMEN

In tegenstelling tot consumentenschermen hebben de professionele schermen 50.000 branduren; ruim 4 keer langer dan consumenten schermen. 

De smalle omlijsting zorgt voor een stijlvolle en tijdloze uitstraling. Gewone consumenten hebben modieuze ontwerpen, waardoor vervangen van één scherm problematisch wordt. 

De goede leesbaarheid door het scherpe beeld en de hoge lichtintensiteit, blijft zelfs ongewijzigd in omgevingen met veel licht.

De grote inkijkhoek van 178° geven meer kijkers de gelegenheid om jouw boodschap goed te kunnen lezen. 

Ingebouwde ventilatoren zorgen bij hoge temperaturen dat automatische koeling in werking treed. 

De ingebouwde media-player kan jouw boodschap automatische afspelen en biedt daarnaast ook mogelijkheden met betrekking tot narrowcasting. 

Door de infaroodblokkering, kan het scherm niet worden bedient zonder pincode.

Onbevoegden zijn niet in de gelegenheid om de schermen te bedienen. Geen overbodige optie wanneer het scherm op makkelijk bereikbare plekken hangen.

Zodra een consumentenscherm zakelijk wordt gebruikt vervalt in veel gevallen de garantie. De professionele schermen hebben 3 jaar garantie en worden op locatie gerepareerd.

VITRINE KAARTEN.

Als met voedsel gewerkt wordt en de vitrine het visitekaartje is van de onderneming dan is het belangrijk dat de vitrine er netjes en verzorgd uitziet en communiceert.

Mauhaus biedt zwarte vitrinekaarten aan die duidelijk afleesbaar zijn met elke gewenste tekst en logo. De zwarte toonbakkaarten hebben een “leistenen” afwerking voor een natuurlijke uitstraling.

Bij Mauhaus is het mogelijk om deze in kleine of zelfs per stuk te bestellen.

Het formaat van de vitrinekaarten zijn gelijk aan die van een creditcard zodat uw producten goed zichtbaar blijven.

HYGIËNISCH

De kaarten zijn geschikt voor contact met voedsel. Voldoet aan de normen van de voedingsmiddelenindustrie.

De kaarten zijn gemakkelijk schoon te maken met water en zeep. De warmtebestendigheid van PVC is ca. 60°C tot maximaal 70°C (kortstondig).

De vitrinekaarten zijn zowel met losse standaard (afgebeeld) te krijgen als met een houder met clip.

LICHTRECLAME

Lichtreclame bestaan er in alle soorten en maten, maar ook verschil in kwaliteit. Mauhaus weet kwaliteit te beoordelen.

In een eigen werkplaats worden lichtbakken en doosletters gefabriceerd. In samenwerking met PXM Projecten streven we naar optimale lichtopbrengst, lange levensduur en professionele montage.  

 

MAGNETIC PROSIGN & FERRO PAPIER

Om wanden te voorzien van een boodschap zijn er diverse mogelijkheden zoals bestickering, lichtbakken en bedrukt plaatmateriaal. Wil je wat flexibler zijn, dan zijn posters of het aloude krijtbord een uitstekend alternatief.

Een andere mogelijkheid is de Magnetic ProSign. Magnetic ProSign is een reeks afdrukbare flexibele magnetische media die is ontworpen om snel afbeeldingen te wijzigen. Hiermee kunt u in een paar seconden een prachtige omgeving creëren, die perfect is voor winkels, advertenties en tentoonstellingen. Van verkooppunten tot kantoorborden en van interieurinrichting tot restaurantmenu’s.

PEESDOEK / FRAMES

Peesdoeken zijn op dit moment erg populair en dat is ook niet vreemd. Het is een hele mooie manier van presenteren. De doeken zijn kreukherstellend en hebben een zacht uiterlijk.

Bovendien zijn ze eenvoudig te verwisselen door de silliconen pees, die in het frame wordt geduwd.  

In ons assortiment hebben we met en zonder LED verlichting in verschillende opties: staand frame, tegen de wand, hangend aan het plafond, enkel- en dubbelzijdig,