A drop of ink may make a million think.

Lord Byron

Print. Ook wel drukwerk. Ondanks de digitalisering blijft drukwerk enorm populair. Het fysieke aspect heeft nu eenmaal veel voordelen.

Mauhaus neemt drukwerk uit handen en weet voor ieder doel de juiste drukwerkleverancier te vinden. Voor visitekaartjes, flyers, brochures, posters en ook kranten en magazines heeft Mauhaus de kennis in huis om u een goed advies te geven.

We begeleiden uw drukwerk van A tot Z. We maken het ontwerp, we maken de bestanden drukklaar en we coördineren het proces.   

TARIEVEN ONTWERP & OPMAAK

Of het nu gaat om advertenties, posters of flyers. Elk ontwerp wordt met evenveel aandacht gemaakt voor het beste resultaat.

Voor nieuwe ontwerpen of wijzigingen op basis van bestaand materiaal hanteren we verschillende tarieven.

Tarieven zijn exclusief (lijsten met) tekst of betaalde afbeeldingen. Het aantal correctieronden per opdracht is onbeperkt.

Afhankelijk van de doelstelling gebruiken we je eigen foto’s, gratis stockfoto’s, betaalde stockfoto’s of foto’s gemaakt door professionele fotografen

NIEUW
WIJZIGINGEN

Nieuw ontwerp / opmaak bij aanleveren digitale teksten en afbeeldingen. 

   

Formaat A3 (1/1 pagina tabloid) € 195,00 excl btw.
Formaat A4 (1/2 pagina tabloid) € 130,00 excl btw.
Formaat A5 (1/4 pagina tabloid) € 65,00 excl btw.
Formaat A6 (1/8 pagina tabloid) € 39,50 excl btw.

Tot 30% wijzigingen op basis van een bestaand ontwerp

   

Formaat A3 (1/1 pagina tabloid) € 97,50 excl btw.
Formaat A4 (1/2 pagina tabloid) € 65,00 excl btw.
Formaat A5 (1/4 pagina tabloid) € 39,00 excl btw.
Formaat A6 (1/8 pagina tabloid) € 19,50 excl btw.

Ander formaat?

LABELS / ETIKETTEN

Als je werkt met verse producten en de verpakking voorzien moet worden van een label, dan heeft Mauhaus een laagdrempelige oplossing.

Voor onder andere Sushi bereiders in supermarkten ontzorgt Mauhaus de ondernemer met een eenvoudige stand-alone oplossing: op de printer staan een grote hoeveelheid ontwerpen met daarop prijs, ingrediënten, eventuele allergenen en houdbaarheids- of bereidingsdatum. Vervolgens worden deze op (FC) etiketten afgedrukt en kunnen de verpakkingen individueel gelabeld worden.