Google only loves you when everyone else loves you first.

Of je online actief moet zijn is niet meer de vraag. In de wereld van nu lopen offline en online door elkaar heen en is de vraag hoe je online actief wil zijn relevant. 

Met kennisrijke partners tillen we jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau. Afhankelijk van je doelstelling en budget kijken we wat je plafond is en leveren we op maat een gepast advies.

BUTLAROO: Digitale oplossingen voor de horeca.

Butlaroo is een jong bedrijf uit de Brainportregio. Since 2013 zoeken ze met een team van excellente software engineers en ambitieuze ondernemers continue de grenzen op om de traditionele horeca om te vormen tot een moderne markt.

Wij zijn officieel distributeur voor de (Chinese) horecamarkt en hebben daardoor veel kennis over het bestelsysteem. Bovendien zijn we altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen van het nummer 1 bestelsysteem in Nederland. 

De bezorg en afhaalmodule van Butlaroo is gericht op de eenvoud van het gebruik. De klant bestelt thuis of onderweg en de bestelling wordt geprint.

Opties zoals een oproepsysteem met sms en direct online betalen zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden. 

Daarnaast biedt de kiosk oplossing de oplossing voor de inzet van uw personeel. Doordat de bestellingen met de kiosk worden gedaan, wordt de druk op uw medewerkers verlicht en worden zij effectiever ingezet. 

Het Butlaroo ALL YOU CAN EAT is een enorme gamechanger in de markt. Naast de betrouwbare techniek heeft Butlaroo talloze opties die jouw menukaart onderscheid van andere restaurants. Belangrijk zijn de regels van je menukaart zoals:

 • Maximaal aantal producten per persoon, per ronde
 • Maximaal aantal bestelrondes
 • Tijdslimiet waarin besteld mag worden
 • Verschillende regels per arrangement

Met Butlaroo kunnen jouw gasten bestellen wanneer zij willen, hoe zij het willen. Hierdoor stijgt je omzet, wordt de werkdruk op de vloer verlaagd en heeft jouw personeel meer tijd heeft voor je gasten.

Hanteer o.a. verschillende menukaarten voor binnen en buiten en maak gebruik van de taalinstellingen.

Butlaroo kan gekoppeld worden aan een aantal kassa’s zoals Untill, Index, Mplus en Lightspeed.  

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor meer informatie of voor een persoonlijke demonstratie of een demonstratie online via Zoom, Teams of Hangouts. 

ORIONSTAR:
Build to be effective.

Met de Lucki Bot introduceert ORIONSTAR dé robot voor de horeca. Mauhaus heeft deze robot beoordeeld op belangrijke zaken zoals flexibiliteit, toepassingsmogelijkheden, gebruiksvriendelijkheid en vooral op het gebied van stabiliteit en veiligheid. 

De slogan “We help humans become more human at work” sluit aan op de visie van Mauhaus dat hospitality in de komende jaren enorm gaat veranderen en digitaliseren en robotisering de manier waarop gastvrijheid beleefd gaat worden hetzelfde blijft, maar met nieuwe technologische toepassingen. De rol van de mens wordt nog belangrijker, maar dan niet als robot.

Neem contact op voor een demonstratie: info@mauhaus.nl

DE WERELD VAN ONLINE.

De wereld die online heet. Een wereld waarin niet onderschat moet worden, dat veel ondernemers die nog niet verkend hebben. Daarin schuilt het gevaar dat je als ondernemer duizenden euro’s betaalt voor goede diensten, maar die niet passen bij je als ondernemer of onderneming.

Mauhaus biedt producten aan die aanwezigheid betaalbaar maken. Het doel van je online aanwezigheid vormt hierbij de basis. Gebruik je een website als visitekaartje – omdat dit voor nu prima is – dan blijven we voorlopig weg van CTA, SEO, SEA, CRO, SEM en split testings. Wil je een landingspagina om je klanten online eten te bestellen, dan wekken we niet de illusie dat we je als cafetaria boven Thuisbezorgd in Google krijgen. Daarin blijven we transparant.

NEXT LEVEL

Wil je wel de volgende stap maken en een duidelijke doelstelling voor ogen hebben met je website, dan gaan we met je aan tafel. Samen met gespecialiseerde partnerbedrijven brengen we je dan naar de next level. Neem contact op voor meer informatie hierover.  

WORDPRESS WEBSITES

Onze websites worden gemaakt in WordPress. Een Content Management Systeem (CMS) waarmeee je content op je website beheert. Eenvoudig volgens velen en vooral ook zelf te doen. 

Blijf je liever weg van de speurtocht en allerlei gratis cursussen op internet, het uitzoeken van je hostingbedrijf en het registreren van de juiste domeinnaam en wil je dat je website er professioneel uiziet, neem dan contact met ons op. Voor € 499,00 excl btw. heb je al een WordPress website.  

 • Digitale visitekaart
 • Landingspagina
 • Online formulieren
 • Webshop
VIDEO & (LOGO) ANIMATIES

Wat foto’s zijn voor print, zijn video’s en bewegend beeld voor internet. In veel gevallen klopt dat.

Video’s worden vaker gedeeld op (dark) social media dan een bericht met tekst. Het kan veel informatie geven in een korte tijd en heeft impact.

Bij Mauhaus verzorgen we eenvoudige animaties tot aan explainer video’s en commercials tot aan complete bedrijfsvideo’s voor commerciële toepassingen.

 • Logo animaties
 • Explainer video’s
 • Reclamevideo’s
 • Bedrijfsvideo’s
SOCIAL MEDIA

Social media is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Ruim 12 miljoen mensen in Nederland gebruiken Whatsapp, gevolgd door facebook met 10,4 miljoen mensen, Youtube met 9 miljoen mensen en Instagram met 5,6 miljoen mensen.

Heb je ondersteuning nodig bij je social media marketing of geheel ontzorgd worden, neem dan contact op.

 • Social media content
 • Campagnes
 • Social media ondersteuning