"If you are looking for a sign, this is it"

SIGNAGE

Alle fysieke huisstijldragers van jouw merk anders dan drukwerk vallen onder het begrip signage. Een niet te onderschatten onderdeel van je presentatie, want een eerste indruk maak je immers geen tweede keer.

Mauhaus adviseert in de mogelijkheden voor jouw locatie. Daarbij wordt gekeken naar onder andere de ondergrond waarop bevestigd moet worden en de manier waarop, de gewenste grootte, de vorm en materiaalkeuze en de eventuele stroomvoorziening.

Lichtreclame

De huidige mogelijkheden van reclame met LED lichtbronnen zijn eindeloos. Dat betekent dat het aanbod enorm is en dat het lastig is om kwaliteit te herkennen.

Mauhaus werkt nauw samen met PXM Projecten voor de assemblage van doosletters, lichtbakken, lichtlijnen en RGB(W) toepassingen. PXM Projecten is gespecialiseerd in elektra en het verzorgen van lichtreclame.

Gevelreclame

Naast lichtreclame spreken we van gevelreclame wanneer deze niet verlicht hoeft te worden. Hiervoor zijn diverse materialen beschikbaar voor diverse toepassingen rekening houdend met onder andere de weersomstandigheden, bevestiging en uitstraling.

Mauhaus adviseert in de materiaalkeuze en vorm zoals een bord, freesletters of 3D objecten.

Belettering

Lichtreclame en gevelreclame zijn niet de enige huisstijl dragers. Ook belettering op ramen, auto’s en bezorgscooters vallen onder signage. 

Mauhaus vertelt je graag wat er mogelijk is en welke materialen het beste gebruikt kunnen worden voor welke toepassingen.

BEZOEKADRES

Weegschaalstraat 3
5632CW Eindhoven, Nederland

POSTADRES

Postbus 4122
5604 EC Eindhoven, Nederland

CONTACT

T +31 (0)6 255 658 76
E info@mauhaus.nl
I www.mauhaus.nl

MAUHAUS | QLEAP

KvK: 65822110
BTW: NL001805826B86

IBAN: NL54 KNAB 0255 2631 63
BIC: KNABNL2H

 

SITEMAP

Drukwerk
Signage
Digitaal
Creatie

Cafetaria
Takeaway
Restaurant

Wie zijn wij?
中文资料
Contact