De oplossing voor het personeelstekort in cafetaria’s en andere afhaalrestaurants.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Het personeelstekort en de stijgende personeelslasten hebben ervoor gezorgd dat het steeds lastiger wordt om je zaak draaiende te houden, terwijl de consument steeds meer eisen stelt aan service en vaker verspreid over dag en week binnenlopen.

Met de zelfbedieningskiosk kunnen je gasten op drukke momenten snel bestellen, al dan niet in combinatie met online bestellen. Bovendien ben je minder kwetsbaar voor personeelsuitval. Daarnaast kun je op rustigere momenten met een minimale bezetting toch je gasten helpen.

De kiosk biedt een unieke, vloeiende gebruiksvriendelijke ervaring die is geoptimaliseerd voor een maximale doorloopsnelheid.

Download hier de informatieflyer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief