De oplossing voor het personeelstekort in cafetaria’s en andere afhaalrestaurants.

Het personeelstekort en de stijgende personeelslasten hebben ervoor gezorgd dat het steeds lastiger wordt om je zaak draaiende te houden, terwijl de consument steeds meer eisen stelt aan service en vaker verspreid over dag en week binnenlopen.

Met de zelfbedieningskiosk kunnen je gasten op drukke momenten snel bestellen, al dan niet in combinatie met online bestellen. Bovendien ben je minder kwetsbaar voor personeelsuitval. Daarnaast kun je op rustigere momenten met een minimale bezetting toch je gasten helpen.

De kiosk biedt een unieke, vloeiende gebruiksvriendelijke ervaring die is geoptimaliseerd voor een maximale doorloopsnelheid.

Download hier de informatieflyer

Over ons

Met een team van betrokken ondernemers geven we je handvaten voor je marketing, sales en communicatie. Wij kijken naar waar je staat en waar je naartoe wil.

 

Recente berichten

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief