Samenwerking Mauhaus en Maas & Peel bedrijfsmakelaardij

In de afgelopen maanden hebben de heren Chi Hong Lo en Richard Deenen van Maas & Peel Bedrijfsmakelaardij en Hakee Mau, eigenaar van Mauhaus veelvuldig gesproken over een eventuele samenwerking. Vandaag is de samenwerking beklonken en gaat Mauhaus met Maas & Peel Bedrijfsmakelaardij verder onder de naam mpb bedrijfsmakelaars.

De aanleiding voor de samenwerking is de wens van Maas & Peel Bedrijfsmakelaardij uit Broekhuizenvorst in Noord-Limburg, om de activiteiten in de horeca uit te breiden naar de regio Eindhoven en Tilburg.

Tot de klantenkring van Mauhaus behoren veel Chinese horeca-ondernemers in de regio. Mauhaus levert gevelreclame, drukwerk, websites en afhaal-, bezorg- en QR-bestelsystemen. Deze combinatie van activiteiten van Mauhaus en de vaak slagkrachtige groep Chinese horecaondernemers is het uitgangspunt voor de samenwerking tussen Mauhaus en Maas & Peel Bedrijfsmakelaardij.

Volgende maand gaat een mailing naar zo’n 500 restauranteigenaren met de vraag of de ondernemers denken aan het verkopen van hun zaak. De mailing staat los van de Corona situatie.

Kijk voor bedrijfsaanbod op www.mpb-bog.nl

Over ons

Met een team van betrokken ondernemers geven we je handvaten voor je marketing, sales en communicatie. Wij kijken naar waar je staat en waar je naartoe wil.

 

Recente berichten

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief