Mauhaus kiest voor Butlaroo

In de afgelopen periode heeft Mauhaus zich verdiept in verschillende bestelsystemen voor het aanbieden van afhaal en bezorgmodules.

Met name de techniek onder de ‘motorkap’ is doorslaggevend geweest voor het kiezen voor Butlaroo als bestelsysteem. De betrouwbaarheid en de geavanceerde optiemogelijkheden bieden enorm veel mogelijkheden. De snelheid waarmee de jongens van Butlaroo ontwikkelen is eveneens enorm. Dat heeft grotendeels te maken met het hechte ontwikkelteam onder leiding van Lucas en Daniël Duwaer; dit team is sinds de start in 2013 nauwelijks gewijzigd en dat is uniek.

Daarmee kiest Mauhaus voor een systeem wat niet snel is ontwikkeld om aan de vraag tijdens Corona te voldoen, maar ook kiest voor de toekomst.

De commerciële lijnen worden uitgezet onder leiding van Franc van der Linden. Een betrouwbare partner die service en transparantie hoog in het vaandel heeft staan. Voor Mauhaus een absolute must, omdat eerlijk en open zakendoen een belangrijk aspect is.

In de afgelopen weken hebben een groot aantal cafetaria’s gekozen voor Butlaroo. Mede ingegeven door het Coronavirus, waarmee Butlaroo vooral ingezet is om mensen makkelijk en veilig te laten bestellen.

Mauhaus is officieel distributeur van Butlaroo.

Over ons

Met een team van betrokken ondernemers geven we je handvaten voor je marketing, sales en communicatie. Wij kijken naar waar je staat en waar je naartoe wil.

 

Recente berichten

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief