Vitrinemedia kiest voor Mauhaus als officieel kanaal voor de horeca en retail in Nederland.

Na een persoonlijke ontmoeting tussen Hakee Mau en Franck Personne, International Business Developmentdirector van Vitrinemedia uit Parijs afgelopen dinsdag, is Mauhaus het officiële verkoopkanaal van Vitrinemedia voor de Horeca & Retail in Nederland.

Vitrinemedia is producent van unieke led verlichte poster houders en opereert sinds 2006 vanuit Parijs. Met een eigen fabriek in Shenzen, China en actief in meer dan 40 landen over de hele wereld is Vitrinemedia marktleider in led verlichte posterhouders. Ontstaan vanuit de duidelijke wens en ambitie om elke makelaarskantoor werkelijk uniek en stralend te maken door het te voorzien van de meest effectieve en impactvolle communicatieoplossingen.

Met een groot assortiment aan communicatieoplossingen zijn de producten van Vitrinemedia heel goed toe te passen in andere sectoren dan de makelaardij.

www.vitrinemedia.com

Over ons

Met een team van betrokken ondernemers geven we je handvaten voor je marketing, sales en communicatie. Wij kijken naar waar je staat en waar je naartoe wil.

 

Recente berichten

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief